Tatlı Kaçamaklar – 3

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Asian

Tatlı Kaçamaklar – 3
Otel lobisi giriş çıkış saatine denk geldiği için çok kalabalıktı. Kalabalığın arasından Merve hanım kırmızı vücudu saran kıyafetiyle dikkat çekiyordu. Müşterilerle toplantımız olduğu için iddialı giyinmeyi tercih etmişti belli ki. Beni görünce gülümseyerek ayağa kalktı ve kalkarken elbisesini düzeltti.

– “Günaydın Ahmet. Gecen nasıl geçti?” diye sordu. Anlamlı gülümseyen bir yüz ifadesi vardı. Acaba kızı odadan çıkarken mi gördü, ya da sesleri mi duydu diye aklımdan geçirmeye başladım.
– “Günaydın Merve hanım. Geceleri Almanya nasıldır bilirsiniz, kafa dinledim biraz. Sizin nasıldı?” diye yanıtladım.
– “Benim de iyiydi, dinlendim teşekkürler. Hazırsan çıkabiliriz. Müşterilerini daha fazla bekletmeyelim.” dedi ve lobiden taksi çağırttı.

Taksiye binip yola çıktık. Arka koltukta Merve’nin yanına oturmuştum. Bacak bacak atmış camdan dışarıyı izliyordu. Elbisesindeki derin yırtmacından dolayı bir bacağı tamamen açılmış elbisesi vücudunu bacaklarının arasından kapatıyordu sadece. Merve’nin tarafından camdan dışarı bakıyormuş gibi yaparak bacaklarını izliyor, kafamda ilginç fanteziler üretmeye başlamıştım. Birden Merve bana dönerek;

– “Sunumlar hazır mı?”
– “Evet, Merve hanım. Türkiye’deyken hazırlamıştım.” diyerek bilgisayarı gösterdim.
– “Aman Ahmetçiğim bir sorunla falan karşılaşmayalım. Bu müşteriler önemli bizim için”

Ahmet’in gerginliği sunumdan mı yoksa beni çaktırmadan kesmeye çalışmasından mı bilemedim. Ama kendisine güvenim tamdı, özellikle iş konusunda hiç hayal kırıklığına uğratmamıştı beni. Ahmet’in taksiye ücretini uzatırken geldiğimizi fark ettim ve bacaklarımı toplayarak taksiden indim. Beraber şirkete girdik ve şirket çalışanları bizi toplantı odasına doğru yönlendirdi.

Ahmet sunumu yaparken her zamanki gibi odayı etkilemiş herkesin dikkatini toplamıştı. Ara ara şakalar yaparak grubun kopmamasını sağlıyor, konu bütünlüğünü koruyordu. Bana bakışları beni özel hissettirmişti. Bundan cesaret alarak biraz kendisiyle oynamayı düşündüm. Sandalyemi hafif Ahmet’e çevirip bacak bacak üstüne attım. Atarken de elimle hafif elbisemi düzeltiyormuş gibi yaparak daha da açılmasını sağladım. Elbisem çok kısa olmamasına rağmen yırtmacı sayesinde dekolte fazlasıyla derindi ve Ahmet’in dikkatini çektiğini görebiliyordum. Sunumun bitmesiyle müşterilere dönüp anlatımı ben devraldım. Müşterilerinin memnuniyeti yüzlerinden belli oluyordu. Ahmet ile eşyalarımızı toplarken Ahmet’e tebriklerimi iletiyordum. O sırada müşterilerden biri gelip bizi yemeğe davet etti.

Yemekte Merve yanımda oturuyor ve güzelliğiyle bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştı. Merve’nin müşterilerle konuşurken dudakları her zamankinden daha fazla çekici ve ıslak geliyordu. Nefes alıp verirken göğüslerinin hareket etmesi beni daha da heyecanlandırıyordu. Elbisesinden mi yoksa kendisine olan arzumun birikmesinden mi böyle oldu anlamak zordu. Hepimiz içtikçe içiyor artık iş yemeğinden çok gülüp eğlenmemize bakıyorduk. Merve’nin konuşmasının değişmesinden ve sürekli kolumdan tutunmasından sarhoş olduğu anlaşılıyordu. Yemek sonrasında müşterilerin Merve ile özellikle ilgilenmesi ve otele götürmeyi teklif etmesi biraz beni tedirgin etmişti. Ama bir yandan da olacakları merak ediyordum doğrusu. Acaba Merve bu haldeyken profesyonelliği kaybedip müşterilerle sevişir miydi. Merve’nin kulağıma doğru yaklaşıp;

– “Gidelim mi artık?” diye fısıldamasıyla sıcak nefes alıp verişini hissetmem bir oldu.
– “Tabi, taksi çağırayım ben hemen” diye kalkıp garsona rica ettim.

Müşterilere teşekkür edip vedalaşırken yüzlerindeki hayal kırıklığı belli oluyordu. Merve koluma girdi ve taksiye bindik. Kendisi bana iyice sokulmuş gözleri kapalı halde bana yaslanmıştı. Otelde taksiden benim desteğimle indi ve lobide kendisini sıkıca tutup yürümesine yardımcı oluyordum. Sarhoş değilim, sadece başım dönüyor diye belirtmesine rağmen pek de öyle olmadığı görünebiliyordu. Odasına geldiğimizde kapıda bırakıp gidersem yerde ya da koltukta vs uyuya kalması büyük bir olasılıktı. Yavaş yavaş yatağa doğru yönlendirdim ve kendisini yastığa denk gelecek şekilde yatağa yatırdım. Artık gözleri açık bana gülümsüyordu.

– “Teşekkürler Ahmet. Rica etsem bana su getirir misin?”
– “Tabi, bir saniye lütfen”
Almanya’da sular temiz olduğu için banyodaki lavabodan su içiyorduk. Bardağı da oraya koymuşlardı zaten. O yüzden banyoya doğru gittim ve bardağa su doldurdum.

Yatağa yatana kadar başım felaket dönüyordu. Başımı hafif doğrulttum ve Ahmet’in lavabodan su koyduğunu aynadan da kendisine baktığını gördüm. Kendisini ne duruma soktuğunu düşünüyor olmalıydı. Üstüm başım açılmıştı ama düzeltecek pek de halim yoktu açıkçası. Ahmet’in suyu getirip, bana içmeme yardım etmesiyle ağzımın kuruluğundan kurtuldum ve inanılmaz bir rahatlama hissettim. Alkol etkisiyle vücudum sıcacıktı ve elbise daha da beni darlıyordu. Ahmet’ten elbisemi çıkartmasını rica ettim. Biraz şaşkın biraz da heyecanlı bir şekilde beni yüzüstü yatırıp elbisemin fermuarını açtı. Yukarıdan aşağı doğru indirmeye başladı ve ben de kollarımı askılardan kurtararak ona yardım ettim. Elbisemi tamamen çıkartıp bir süre hareketsiz kalmasından beni izlediğini düşündüm. Elbisemde iz bırakmaması için tanga giymiştim ve kalçam iyice ortaya çıkmıştı. Ahmet’ten ses çıkmayınca, ben ona ayakkabılarımı da çıkartması için ricada bulundum. Ayakkabılarımı da çıkartıp ayaklarımı hafif ovmaya başladı.

Topuklulardan kurtulmam yetmezmiş gibi bir de ayağıma yapılan masaj beni inanılmaz rahatlatmıştı. Ayaklarımdan baldırlarıma kadar masaj yapması içimi hareketlendirdi. Farkında olmadan hafif inliyor, ayaklarımı yukarı doğru kaldırıyordum. Ayaklarımı bırakıp bacaklarımı okşamaya başladı. Bu vücudumun hareket etmesine ve kendimi onun ellerine uyum halinle hareket ettirdiğimi fark ettim. Artık Ahmet’i istediğimi o da çok iyi biliyordu. Hafif ıslanmıştım ve kalçamın dışarı doğru istemsiz dışarı çıkartmamla amım daha da gözler önüne serilmişti. Ahmet de artık bacaklarımı değil kalçamı okşamaya başlamıştı. Birden kalçamda öpücükler hissetmeye başladım ve bu beni daha da delirtti. Dizlerimden destek alarak kalçamı artık havaya kaldırmış, yüzümü gömmüştüm içeriye. Götüm iyice ortaya çıkmış olacak ki Ahmet daha fazla dayanamamış tanga üzerinden öpmeye sonrasında yalamaya başlamıştı.

Tangayı kenara doğru çekip iyice kokladı ve amımın dudaklarına doğru dilini sürtmeye başladı. Birden beynimde elektriklenme hissetmiş gibi hafif titremeler yaşadım. Bunun üzerine dilini amıma sokup çıkartmaya ve yalamaya başladı. Bir yandan yalıyor bir yandan amımın dudaklarını zorlayarak dilini içime sokuyordu. Elleriyle götümü sıkıca tutup iki yana ayırmaya çalışıyor bir yandan amımı sömürüyordu resmen. Birden götümde de ıslaklık hissetmeye başladım. Ben artık iyice yanıyordum ve çok sesli inliyordum. Sonra amım ile götümün arasında baş parmağımı koyup ovalamaya başladı. Artık sadece amımı yalıyor ve baş parmağıyla yavaş daireler çiziyordu. Artık bacaklarımın çözüldüğünü hissetmeye başlamıştım ve boşalmak üzereydim. Titremelerimi kontrol etmek için yastığı ısırmaya başladım. Harika bir şekilde boşalıyor, boşaldıkça inliyordum. Boşalmam ile kalçamı aşağı çekmem bir oldu ve hareketsiz kaldım bir süre.

Kapı kapanma sesiyle kendime geldim. Kafamı kaldırıp etrafa bakındım ama kimse yoktu. Ahmet hala sarhoş olduğumu düşünüp odadan kaçmış olmalıydı. Sırtüstü uzanıp tavana baktım. Tatlı tatlı gülümsüyor, hala ıslaklığımı hissederek amımı okşuyordum.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Genel içinde yayınlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir